ДПРЧ-42

Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 40
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Приветствую Вас, Гость · RSS 04.05.2024, 09:22

    Главная » 2015 » Август » 21 » До уваги забудовників Київщини!
    До уваги забудовників Київщини!
    14:12

                                До уваги забудовників Київщини!

    Останнім часом разом зі зростанням темпів та обсягів будівництва об’єктів значно зросла загроза виникнення пожеж з настанням тяжких наслідків. Пожежі на підприємствах Київщини своїми масштабами та наслідками шокують не тільки суспільство України, а й усього світу. Здебільшого швидкому розповсюдженню пожежі та загибелі людей сприяє нехтування вимог пожежної безпеки під час будівництва об’єктів.

    Проведеним аналізом стану дотримання вимог пожежної безпеки державних будівельних норм та правил встановлено, що значна частина нововведених до експлуатації об’єктів має ряд типових порушень, допущених під час будівництва, а саме: недотримання протипожежних відстаней між будівлями та спорудами, відсутність або непридатність до використання мереж протипожежного водопостачання, недостатня кількість та зменшені розміри евакуаційних шляхів і виходів, невідокремлення протипожежними перешкодами дільниць з різними характеристиками пожежної небезпеки, відсутність автоматичних систем протипожежного захисту тощо. Крім того, будівельниками, з метою економії, застосовуються будівельні матеріали з невизначеними показниками пожежної небезпеки.

    Усунення вказаних порушень, допущених під час будівництва, на функціонуючому об’єкті, як правило, потребує значних капіталовкладень, довготривалого припинення експлуатації, а в частині випадків є взагалі неможливим і створює реальну загрозу безпеці людей.

    Зважаючи на вищевикладене, Головне управління ДСНС України у Київській області звертається до Вашого сумління, наголошує на необхідності дотримання вимог пожежної безпеки під час проектування і будівництва об’єктів та пропонує кваліфіковану консультаційну допомогу щодо розгляду проектної документації з наданням обгрунтованих пропозицій до неї.

    Просмотров: 345 | Добавил: sgpch15 | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz