ДПРЧ-42

Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Февраль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 40
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Приветствую Вас, Гость · RSS 06.05.2024, 00:10

    Главная » 2012 » Февраль » 7 » ТЕКСТ СПІЛЬНОГО ЗВЕРНЕННЯ ГУ МНС УКРАЇНИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ та ГУ ОСВІТИ І НАУКИ КОДА ДО БАТЬКІВ
    ТЕКСТ СПІЛЬНОГО ЗВЕРНЕННЯ ГУ МНС УКРАЇНИ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ та ГУ ОСВІТИ І НАУКИ КОДА ДО БАТЬКІВ
    12:44

    За статистикою в нашій країні щодня нещасні випадки призводять до загибелі 4 дітей, щотижня – цілого класу школярів і щороку – майже двох тисяч юних громадян!

    Біда трапляється тоді, коли  дітей залишають напризволяще, там, де на них чатує небезпека. Небезпека збільшується з настанням сильних морозів. В період низьких температур аби уникнути можливого переохолодження чи обмороження організму, не випускайте без нагальної потреби дітей на вулицю. Адже найбільшу небезпеку становить обмороження - це пошкодження тканин організму внаслідок дії на них низьких температур.

       Найбільш уразливі для обморожень частини тіла з найслабшим кровопостачанням це – ніс, вуха, кінцівки, насамперед нижні.

       Симптоми обмороження розвиваються під час перебування на холоді. По-перше, виникає відчуття холоду. Потім людина відчуває поколювання, її шкіра набуває блідого відтінку, втрачає чутливість. Пізніше німіє і набуває синюшного відтінку. Втрата чутливості робить непомітною подальшу дію низької температури і часто є причиною тяжких незворотних змін у тканинах. Справжню глибину обмороження можна встановити тільки після припинення дії холоду, інколи через кілька днів (на ураженій ділянці з’являється набряк, запалення чи змертвіння тканин).

        Слід періодично перевіряти чутливість обличчя та кінцівок. Якщо ви використовуєте різні мазі для профілактики обморожень, пам’ятайте, що вони можуть дещо захистити від вітру, але не від морозу.

    Звертаємо вашу увагу на  небезпеку довготривалого перебування дітей на відкритому повітрі!

    Шановні батьки!

    Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись безпечної поведінки в побуті.

     Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками та електроприладами. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це. Пам’ятайте, що вимірюються ці хвилини ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди – потрібно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

    Пам’ятайте, що життя  та здоров’я  наших дітей залежить тільки від нас самих!
    Просмотров: 557 | Добавил: sgpch15 | Рейтинг: 4.0/1 |
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz