ДПРЧ-42

Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 40
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Приветствую Вас, Гость · RSS 06.05.2024, 13:32

    Главная » 2015 » Июнь » 2 » Працівники Славутицького МС та ТОВ "Вітава" спільно провели протипожежне тренування на заводі
    Працівники Славутицького МС та ТОВ "Вітава" спільно провели протипожежне тренування на заводі
    12:03

                                

       28 травня інспекторським складом Славутицького міського сектору та рятувальниками 42-ДПРЧ було надано теоретичну та практичну допомогу у  проведенні спільного протипожежного тренування на заводі з виробництва люмінісцентних світильників ТОВ «КОМПАНІЯ «ВІТАВА». Метою тренування була організація навчання персоналу діям у випадку виникнення пожежі. Тема тренування: «Гасіння пожежі на території холодного складу». Персоналом підприємства були відпрацьовані всі дії, починаючи з оповіщення всіх служб реагування на НС згідно зі схемою оповіщення, та дій щодо локалізації та ліквідації НС. Рятувальниками було доведено відмінності видів вогнегасників, їх використання у разі виникнення пожеж різних класів та наочно продемонстровано правильне його використання.  Для цього керівником тренування було заздалегідь наготовлено ємкість з горючими речовинами який персонал заводу по черзі успішно гасив, спочатку за допомогою вогнегасників, а  потім подавали воду з пожежного крану, за для того щоб кожний працівник отримав невід’ємні практичні навики під час нештатної ситуації. Черговий караул, який прибув на місце пожежі, продемонстрував злагоджені дії при повному оперативному розгортанні та подачі вогнегасної речовини. Також  для підвищення оперативної готовності з реагування на можливі НС на даному об’єкті, для мінімізації їх наслідків, рятувальники були ознайомлені з технологічним процесом по виробництву люмінесцентних світильників.

       Працівника ДСНС було проведено додатковий інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки на підприємстві, у побуті, лісових масивах та порядком дії при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

       По закінченню тренування посадовими особами було проведено розбір умовної пожежі та проаналізовані дії персоналу заводу з виробництва люмінісцентних світильників ТОВ «КОМПАНІЯ «ВІТАВА». Загальна оцінка відпрацювання спільного протипожежного тренування – «Добре».  

                          

                         

    Просмотров: 266 | Добавил: sgpch15 | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *:
    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный конструктор сайтов - uCoz